Onze Diensten

Een overzicht van de diensten die wij u kunnen leveren.

Bouw Diensten

Een verbouwing vergt veel tijd en energie. Zo gaat er voorafgaand aan de uitvoeren veel tijd zitten in het plannen en aansturen van de verschillende partijen om tijdig uw verbouwing af te ronden.

Door onze jaren lange ervaring in het renoveren, verbouwen, onderhouden en opfrissen van woningen krijgt u service op maat en word samen met u de hoogte van betrokkenheid bepaald voor uw project.

Neem voor een offerte gerust contact met ons op. 

Verkoop

Voorafgaand aan de verkoop van uw woning komen wij bij u langs voor een waardebepaling. Op basis hiervan stellen wij een verkoopprijs met u vast waarvoor wij de woning voor u in de verkoop kunnen zetten.

U stelt uw wensen als het aankomt op de voorwaarde van de verkoop en wij kijken met u hoe wij deze zo spoedig mogelijk kunnen verwezenlijken.

Aankoop

Bij uw aankoop traject kijken wij samen met u naar de criteria waar uw woning aan moet voldoen. Als wij een woning vinden die aansluit bij uw wensen helpen wij u bij het gehele aankoop traject. Wij begeleiden u uiteraard indien u zelf de woning vindt die u wilt kopen.

Verhuur

Voor al uw verhuur vraagstukken bieden wij een maat oplossing.

Zo beschikken wij over een uitgebreid bestand aan betrouwbare huurders voor uw woning. Hierin word er samen met u gekeken naar uw wens wat betreft het verhuren van uw woning en soort huurders dat u in de woning wilt hebben.

Hierbij kunnen wij u adviseren in het maken van een keuze voor de soort huurders nagelang de buurt en de soort woning.

Vraag vrijblijvend uw gesprek aan

Telefoon

+31 6 10 09 7371

Email

info@housiness.nl